P i z z a  &  P a s t a
"Silva" - The ultimate Pizza and Pasta
Оригинална италианска кухня от "Силва"
BG
EN
DE
Производство на прясно замразени италиански пица, паста и специалитети
Пица
Паста
Пелмени
Лазаня
Кори за лазаня
        Кетъринг
/Хотели & Ресторанти/
Талятеле
с яйца
     Талятеле е много популярен представител на италианската кухня. Наричат го още плоски спагети, като вкуса му, както и начина на приготвяне са много близки до спагетите.  Най-голямото вкусово предимство на "Прясно Талятеле Силва с яйца" пред сушените е използването на естествени суровини за производството му - пшеничен грис,  пресни яйца /6 бр в 1 кг./ сол, вода. 
       Технологията "Шоково замразяване", която използваме ни позволява да съхраняваме готовия продукт до 6 месеца след датата на производство без да употребяваме консерванти, както и заместители на естествените суровини. 
       За разлика от сушените Талятеле, които се варят средно между 8 - 10 минути, Прясно Талятеле  "Силва" се вари само за минута - две.  По този начин Вие съкращавате времето за приготвяне на вкусна храна 3-4 пъти.
       Голямото разнообразие  от сосове за гарниране, което Ви дава италианската кухня Ви дава възможност да приготвяте Талятеле "Силва" с яйца всеки път с различен вкус, като по този начин можете да се насладите на изключителната средиземноморска кухня без тя да Ви омръзне.
Прясно Талятеле "Силва" с яйца
          Начин на приготвяне:
  
     Сварете Прясно Талятеле "Силва" без да го размразявате в подсолана вряща вода за около 0,5- 1 минути. Изцедете водата в гивгир или цедка и облейте със студена вода            /
!!! обливането със студена вода е много важно, тъй като ако не бъде охладено Талятеле ще продължи да се вари и има опасност да се превари/.      
     Поставете охладеното Талятеле "Силва" в купа, добавете малко зехтин /олио/ и разбъркайте хубаво. След това гарнирайте със сос по Ваш избор и настърган Пармезан /кашкавал/ и зе насладете на превъзходния вкус на традиционната италианска кухна..