P i z z a  &  P a s t a
"Silva" - The ultimate Pizza and Pasta
Оригинална италианска кухня от "Силва"
BG
EN
DE
Производство на прясно замразени италиански пица, паста и специалитети
     Уважаеми клиенти, тук ще откриете асортиментната листа на продуктите "Силва", които са изключително подходящи за предлагане, както в заведения и ресторанти, така и в хотели предоставящи услигата "All Inclusive".
     Специално за Вас предлагаме нашите продукти в кетърингови разфасовки  от 1 кг. на специални цени.  Освен стандартното ни производство -  Равиоли с месо, Равиоли със спанак, Тортелини с шунка, Тортелини с гъби, Тортелини трицветни, както и Руски пелмени с пълнеж ог телешко и свинко или пилешко месо, ние произвеждаме и  паста с пълнежи по Ваш избор. Примери от нашата практика са  Равиоли с три вида сирена, Тортелини с манатарки и моцарела, Пелмени с телешко месо, както и много други.
      Всички продукти "Силва" са прясно замразени и се съхраняват при температура -18* С. Тази технология ни позволява да работим с висококачествени естествени суровини - яйца, сирена, прясно месо и други, без да се налага употребата на консерванти и заместители в продуктите. По този начин се съхранява автентичния вкус на италианската паста до 6 месеца след датата на производство.
     Характерно за продуктите "Силва" е изключително краткото време за приготвяне. При пълнената паста времето за сваряване е 6-8 минути  а при Талятеле "Силва" с яйца времето за сваряване е само 1,5 - 2 минути.
Прясно Талятеле "Силва" с яйца
Равиоли "Силва" с месо
Равиоли "Силва" със спанак
Тортелини "Силва" с шунка
Тортелини "Силва" трицветни
Руски пелмени"Силва" със свинско и телешко месо
Руски пелмени"Силва" с пилешко месо
Агнолоти "Силва"с пилещко
Тортелини "Силва" с гъби
Кори за лазаня "Силва" с яйца
Кори за лазаня "Силва" със спанак
Пица
Паста
Пелмени
Лазаня
Кори за лазаня
        Кетъринг
/Хотели & Ресторанти/
Талятеле
с яйца