e-mail: pasta.silva@mail.bg
P i z z a  &  P a s t a
"Silva" - The ultimate Pizza and Pasta
ЕТ "Силва Трайкова"
Оригинална италианска кухня от "Силва"
BG
EN
DE
Производство на прясно замразени италиански пица, паста и специалитети
        Фирма ЕТ „Силва Трайкова” е специализирана в производството на замразени полуфабрикати от италианската кухня и през 1992 г. започва с  производството на замразени равиоли , кори за лазаня, готова лазаня и пици. През следващите години асортиментът последователно е допьлван и с други характерни продукти от италианската  паста  - тортелини , пелмени, агнолоти. 
        Максимално високото качество на продуктите „Силва” се гарантира от подбора на суровините - високобелтьчна грис, пресни яйца, висококачествено незамразявано месо,  от прецизния подбор на шунката, млечните продукти и зеленчуците.
        Кори за лазаня, готова лазаня, равиоли, тортелини, агнолоти  и пелмени  с марката „Силва“ са доказани и добре познати на пазара в цялата страна с доброто си качество.  Продуктите „Силва“  се предлагат в тьрговската мрежа на относително по-ниски цени.
  Характерен за пиците „Силва” е тьнкият блат, пльтно изпьлващ кутия с идентични на блата размери, обилно гарниран с внимателно подбрани млечни , зеленчукови и месни продукти . Тези   характерни особености на пиците „Силва” ги отличават от останалите, предлагани на пазара пици.
         Удобството и бьрзината в приготвянето, както и запазването на хранителните свойства на продуктите при замразяване прави замразените продукти все по-предпочитани пред консервираните. Факторите,  които определят ежегодният ръст в продажбите на замразени полуфабрикати , както и нарастване  на  делът на италианските полуфабрикати  до голяма степен определят и ежегодното нарастване на продажбите на продуктите „ Силва”.
        Нашите продукти можете да откриете в  големите търговски вериги, като за някои от тях произвеждаме продукти  с тяхна търговска марка
.
        В допълнение бихме  искали  да отбележим, че предприятието ни има въведена система HACCP.